كشفي جديد توسط محقق دانشگاه فناوري ميشيگان با ارسال يك موج شوك به دنياي علم زمين، هسته داخلي زمين را پيرتر از تصورات پيشين نشان داده است...
گروهی از دانشمندان استرالیایی گزارش دادند که برای اولین بار در دنیا در سواحل این کشور اولین نمونه های کوسه دو رگه را مشاهده کرده اند.
محققان دانشگاه کوئینزلند مطمئن هستند که اولین کوسه های دورگه در دنیا را کشف کرده اند.
طول بالهای این حشره بزرگ که وتا باگ (Weta bug) نامیده میشود و شبیه جیرجیرک است به هفت اینچ رسیده و وزن آن به اندازه سه موش است.
این تصویر واقعی نیست
انجمن کرکسها ....
متخصصان هوافضا در هر پروژهای از ساخت هواپیما دو تفکر بسیار مهم را همواره در نظر میگیرند؛ سرعت و برد.
متخصصان هوافضا در هر پروژهای از ساخت هواپیما دو تفکر بسیار مهم را همواره در نظر میگیرند؛ سرعت و برد. در طراحی هر هواپیما سرعتش بر اساس مأموریتی که هواپیما باید انجام بدهد و البته با توجه به پتانسیلهای موجود در طراحی پیشران صورت میگیرد ولی مسأله برد (Range) همواره هر چه بیشتر باشد نشان دهنده کارایی و بهره وری بسیار بالای سیستمهای طراحی شده در هواپیما ست. هم اکنون بیش از صد سال از پرواز هواپیمای برادران رایت که کمتر از یک دقیقه پرواز کرد میگذرد ولی در همین مدت تکنولوژی ساخت هواپیماها و بهتر است بگوییم اشیای پرنده آنقدر پیشرفت کرده که در بعضی از پروژهها، طراحان در فکر ساخت هواپیمایی با زمان پروازی 5 سال هستند. باور کردنش آسان نیست. اما با خواندن این نوشتار شاید برایتان سهل شود.
چین از ساخت قطاری با سرعت 500 کیلومتر در ساعت خبر داد.
خبرگزاری رسمی چین (شینهوا) نوشت: چین در ابتدای هفته جاری قطاری را تحت آزمایش قرار داد که سرعت آن به 500 کیلومتر در ساعت می رسد.
این قطار به شکل شمشیر چینی قدیمی طراحی شده است. این قطار از تولیدات شرکت "سی اس آر" به عنوان بزرگترین شرکت سازنده قطار در چین است.
"چاو چیاو گانگ" رئیس شرکت "سی اس آر" در این باره گفت: این قطارها همیشه در این سرعت بسیار زیاد حرکت نمی کنند. هدف ما تضمین سلامت حرکت با این قطارهاست.
حتما اطلاع دارید که در خبر ها ذکر شده بود غرب برای ملک عبدالله عربستان ماده ای به نام جیوه ی قرمز گیاهی آورده است تا بلکه به ادامه ی حیات این پادشاه کمک کند.اما سوالی پیش می آید و آن اینکه چنین ماده ای چه ساختاری دارد و با آنکه جیوه عنصری سمی به حساب می آید و حد زیاد آن باعث مسومیت می شود،چگونه می خواهد باعث طول عمر انسان شود؟!؟!
صفوی، صفویه یا صفویان دودمانی ایرانی و شیعه بودند که در سالهای ۸۸۰ تا ۱۱۰۱ هجری خورشیدی (برابر ۱۱۳۵-۹۰۷ قمری و ۱۷۲۲-۱۵۰۱ میلادی) بر ایران فرمانروایی کردند. بنیانگذار دودمان پادشاهی صفوی، شاه اسماعیل یکم است که در سال ۸۸۰ خورشیدی در تبریز تاجگذاری کرد و آخرین پادشاه صفوی، شاه سلطان حسین است که در سال ۱۱۰۱ خورشیدی از افغانها شکست خورد.
پرچم دوران صفویان نماد نظامی
برای آشنایی هرچه بیشترباگیاهان گوشتخوار(Carnivorous plants)به آدرس زیر مراجعه نمایند:
این تصاویر خیره کننده از جانداران دریایی Polychaetes (پرتاران) نشان می دهند که این مخلوقات چگونه می توانند در فشار شدید عمق هزار متری زیر آبهای سطحی و در منطقه ای که نور خورشید هرگز به آن نفوذ نمی کند زنده بمانند.
این جانداران کمی بزرگتر از 2 تا 3 سانتیمتر طول دارند و در بخشی از اکوسیستم آبها زندگی می کنند که تا 40 سال قبل برای دانشمندان ناشناخته بود. اما از سال 1970 با توسعه فناوریهای پیشرفته، اکتشاف اعماق دریاها امکانپذیر شد و زیست شناسان توانستند اجتماعات مختلفی از مخلوقاتی را کشف کنند که در اطراف دریچه های گرمابی بستر دریا زندگی می کنند.