همانطور که اطلاع دارید چندی پیش مقامات رژیم کثیف صهیونیستی و در پی آن مقامات بعضی از کشورهای غربی در حالی که به شدت از طرف افکار عمومی مردم کشورهای خود به دلیل مشکلات سیاسی و اقتصادی تحت فشار هستند به خود جرات دادند تا ملت بزرگ ایران و فرزندان غیور آن را تهدید به حمله و ترور کنند. این تهدید بیشتر شیبه جوک بود! جای جواب دادن هم نداشت! ولی خب معمولا جماعتی که مسندهای تاثیر گذار و تصمیم گیر را در غرب بر عهده دارند، جماعت عاقلی نیستند و در همه ی آنها درصدی از جنون یافت می شود!! و از آدم دیوانه هم هر کاری بر می آید.
درباره یونان باستان چه ميدانیم؟ یونانی كه از ابتدی تاریخ تا صدر اسلام روابط و برخوردهی گوناگون با ایران داشته است، گاه جزئی از شاهنشاهی هخامنشی و گاه همسایه و هممرز آن در شمال غربی قلمرو ایرانزمین بودهاست و مهد فیلسوفان، سیاستمدران و خطیبان شناخته شده است.
درباره هرودوت كه اروپایيها به غلط و عمداً او را “پدر تاریخ” كردهاند و درباره غرضورزيهای او در نقل تاریخ و مخصوصاً روابط آتن با ایران چه مقدار اطلاع داریم. ین به اصطلاح “پدر تاریخ” نه فقط نسبت به یران كینه ميورزیده كه حتی در مورد یونانیان غیر آتنی نیز دست به تحریف تاریخ و سرهمبندی جعلیات زدهاست چندانكه مورخ یونانی دیگری به نام پلو تارك در همان عصرِ باستان كتابی در افشی جعلیات و تحریفات او باعنوان در خباثت هرودوت تألیف كرده بودهاست…
به گزارش «تابناك»، ميرزا قلمدون در سفري كه شخصا براي پيگيري جوانب اين بحران به ايالات متحده آمريكا داشت اين كاريكاتورهاي غربي را مستقيما از هنرمندان منتقد آن ديار دريافت و براي خوانندگان تابناك به ارمغان آورد (فيل در آمريكا سمبل حزب جمهوري خواه و الاغ سمبل حزب دموكرات مي باشد):

هزار موشك آماده شليك يعني چه

عشقم فقط وطنم
برید ادامه مطلب
به گزارش بازتاب، تلویزیون "یورو نیوز" اعلام کرد دولت اسرائیل آموزش شهروندان خود را به منظور آمادگی برای جنگ با ایران آغاز کرده است.............

اسرار و ناگفته هايي از كعبه مقدسه :
( پيشنهاد مي كنم حتما تا انتها بخوانيد )
کعبه بنائی است در میان مسجد الحرام در شهر مکه در کشور عربستان سعودی. کعبه مقدسترین مکان اسلام است. نام کعبه اشاره به چهارگوش «تکعیب» (مربع) بودن این سازه دارد.
کعبه در محاذی «بیت المعمور» است، و بیت المعمور چهارگوش است و کلماتی که دین اسلام بر آن استوار است، چهار است:
سبحان الله . الحمد لله . لا اله الا الله . الله اکبر
نهجالبلاغه، مجموعهای از خطبهها، نامهها و اندرزهای (حکمتها) علی ابن ابیطالب، امام اول شیعیان و خلیفه چهارم از خلفای راشدین در نگاه اهل سنت است.
گردآورندهٔ نهجالبلاغه، ابوالحسن محمد بن حسین موسوی معروف به سید رضی و شریف رضی است. نهجالبلاغه عنوانی است که سید رضی برای منتخبی از خطبهها و مواعظ، نامهها و عهدنامهها، و کلمات کوتاه و قصار علی بن ابیطالب برگزیدهاست. مطالب این کتاب از جمله شیواترین متون عربی محسوب میشود.
حملات ۱۱ سپتامبر (بیشتر در انگلیسی با 9/11 نشان داده میشود که «نهُ، یازده» به انگلیسی «ناین ایلون» خوانده میشود.) عبارت است از سلسلهای از حملات انتحاری که در ۱۱ سپتامبر۲۰۰۱، بهدست گروه تروریستی القاعده در خاک ایالات متحده آمریکا انجام شد.[۱] در صبح آن روز، ۱۹ تن از اعضای القاعده، چهار هواپیمای تجاری - مسافربری را ربودند.[۲] هواپیماربایان، دو هواپیما را در فاصلههای زمانی گوناگون تعمدا به برجهای دوقلوی مرکز تجارت جهانی در شهر نیویورک زدند. در نتیجه این دو برخورد، همه مسافران به همراه عده بسیاری که در ساختمانها حضور داشتند، کشته شدند. هر دو ساختمان، پس از دو ساعت به طور کامل ویران شدند و آسیبهای زیادی به ساختمانهای پیرامون زدند. گروه هواپیماربایان، هواپیمای سوم را به پنتاگون، واقع در ارلینگتون در ویرجینیا زدند. هواپیمای چهارم اما در زمینی نزدیک شنکسویل، در ایالت پنسیلوانیا، سرنگون شد. این در حالی بود که شماری از مسافران و خدمه پرواز پیش از سرنگونی هواپیما، تلاش کردهبودند تا کنترل هواپیما را که هواپیماربایان آن را به سمت واشینگتن دی.سی. هدایت میکردند، به دست بگیرند. اما هیچکدام از مسافران این پرواز و سه پرواز دیگر زنده نماندند. کشته شدگان این حملهها ۲٬۹۷۴ تن بودند، که با در نظر گرفتن ۱۹ هواپیماربا در کل شمار کشتههای این حملهها به ۲٬۹۹۳ تن میرسد. بیشتر کشته شدگان این حملهها مردم عادی و شهروندان بودند، که ملیت آنها از ۹۰ کشور گوناگون جهان بود. به علاوه، مرگ دستکم یک تن ناشی از قرار گرفتن در برابر گرد و خاک بهوجودآمده از ویرانی دو برج نیز گزارش شد......
یکی از محققانی که همچنان پس از گذشت ۱۰ سال، ابهامات حل نشده درباره حادثه ۱۱ سپتامبر را بررسی میکند، به شرح اتفاقاتی پرداخته است که در آن روز در ساختمان پنتاگون رخ داد.
جنگ نرم و عملیات روانی – حوادث ۱۱ سپتامبر توجه بسیاری از محققان و روزنامهنگاران مستقل را در آمریکا و جهان به خود جلب کرد. هر کدام از این محققان با توجه به تخصص خود به بررسی علل و نحوه وقوع این حادثه پرداختهاند.
“انور مسعود” یکی از روزنامهنگارانی است که در مقالهای در پایگاه تحلیلی “وترنز تودی” که متعلق به افسران بازنشسته آمریکایی است، به بررسی علل وقوع حادثه ۱۱ سپتامبر پرداخته است. وی در این گزارش با استناد به شواهد و مدارک متعدد و گزارشهای ارائه شده توسط مؤسسات و نشریات مختلف، ادعای حمله به ساختمان پنتاگون را نفی میکند.